FRI FRAGT VED KØB OVER 399,-

Om os


Muski Copenhagen er startet på visionen om at formidle tidløs elegance, til kvalitetsbevidste forbrugere med basis i det udsøgte naturlige materiale hør.

Med baggrund i uddannelsen som designer fra Kunsthåndværkerskolen i København og Graphic Design fra Central Saint Martins i London, har vi skabt bolig og livstilsvirksomheden - Muski Copenhagen.

Vi elsker at dekorere hjemmet med smukke farver og lækre materialer. Vi arbejder med unikke farvenuancer og sammensætter sortimentet tilpasset tidens trend.

Vores fortolkning af luksus og tidløs elegance er med basis i det udsøgte naturlige materiale, der bliver fremstillet af hørplanten for derefter at blive vævet, til det tekstil vi kalder linned. Et unikt materiale produceret med tradition og historie.

Vores hør bliver dyrket på marker i Nordfrankrig, Holland og Belgien, i hjertet af verdens bedste region for hørplanten, som en naturlig og bæredygtig fiber.

Vi tilbyder pudebetræk, servietter, duge, viskestykker, tasker og sengetøj - også til baby/junior, i de smukkeste farver inspireret af tidens trend.

Vores 100% stonewashed hør, med et naturligt og elegant krøllet look og unikt udseende, bliver kun smukkere af at blive brugt. 

Læs mere om hør.

Kontakt:

+45 2286 9045 eller hello@muski.dk.

Vi glæder os til at høre fra dig.